Το κοσμηματοπωλείο Κατερίνα Γαροφαλάκη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης των Χανίων και της νεότερης ιστορίας της.

Από το 1920, δημιουργεί παράδοση προσφέροντας στην εκλεκτή πελατεία του ότι ωραιότερο και πολυτιμότερο υπάρχει στο χώρο του κοσμήματος και του ρολογιού.

Συνεχιστές αυτής της παράδοσης είναι η τρίτη γενιά της οικογένειας, η Κατερίνα Γαροφαλάκη και ο Γιώργος Παπακωνσταντής, πιστοί στις αρχές του καταστήματος αλλά και με πολλές νέες ιδέες! Τις βιτρίνες του καταστήματος κοσμούν οι σημαντικότερες φίρμες ρολογιών και κοσμημάτων της διεθνούς αγοράς.
Η Κατερίνα Γαροφαλάκη είναι κάτοχος διπλώματος αδαμαντολογίας G.I.A., εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα του κοσμήματος σε κάθε σημαντική αγορά.Επιλέξτε ένα δώρο υψηλής αισθητικής και ποιότητας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με την εμπειρία, τη γνώση και την άψογη εξυπηρέτηση της οικογένειας Γαροφαλάκη.

Κατάστημα Χανίων

Τις βιτρίνες του καταστήματος κοσμούν οι σημαντικότερες φίρμες ρολογιών και κοσμημάτων της διεθνούς αγοράς.

Garofalaki.com

Το Garofalaki.com αποτελεί εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου με έτος ίδρυσης το 2016. Όντας στο χώρο του κοσμήματος απο το 1920, τα καταστήματα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗ συνεχίζουν να παρέχουν όλα τα προϊόντα των καταστημάτων τους και μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος για να παρέχουν στον καταναλωτή αυτό που θέλει όπου κι αν βρίσκεται. Πάντα με την αξιοπιστία και την εγγύηση της εταιρείας ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗ ΑΙΚ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΓΕΩ Ο.Ε.

Αντιπροσωπίες

Η εταιρεία ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗ ΑΙΚ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΓΕΩ Ο.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της BREITLING για τα Χανιά, της μεγαλύτερης εταιρείας στο χώρο του ρολογιού και αντιπρόσωπος των εταιρειών TISSOT-SWATCH-CALVIN KLEIN-MONOPETRO-DONNA ORO κλπ. Διαθέτει μία πολύ μεγάλη γκάμα κοσμημάτων και ρολογιών και ό,τι άλλο χρειάζεται ο καταναλωτής.. Φυσικά παρών και σε οποιοδήποτε θέμα τεχνικής υποστήριξης.

Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά και σε οποιοδήποτε από τα φυσικά καταστήματα.

Σταθερή πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές καλές τιμές και αξιόπιστα προϊόντα.

Η εταιρεία διαθέτει και δεύτερο κατάστημα εντός του ξενοδοχείου AVRA IMPERIAL στο Κολυμβάρι Χανίων με λειτουργία απο Απρίλιο έως Οκτώβριο.

Ταυτότητα (βασικά στοιχεία της εταιρείας):

ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗ ΑΙΚ.-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΓΕΩ Ο.Ε
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΡΟΛΟΓΙΑ
ΑΦΜ: 082843480
ΔΟΥ: ΧΑΝΙΩΝ
Τηλ: +30 28210 41614
Διεύθυνση: Μουσούρων 1 Χανιά TK 73100